fredag, januar 30, 2009

Takk for et fint kurs og hyggelige nye bekjentskap under videojournalistkurset på Institutt for Journalistikk forrige uke. Her er klassebildet. Fra venstre Morten, Kjetil, Knut, Beate, Svein, Anette, Ole -Bjørn, Jørn, Berit og Martin. På bordet ligger nytatoverte Thor-Olav og under jeg, Gunnar

7 kommentarer:

Martin sa...

Takk For et inpirerende kurs Gunnar (og Kjetil og Anette)!

Jeg har gått fra å være usikker på om jeg skulle fortsette med video og nettjournalistikk, til å bli overbevist om at jeg skal jobbe som videojournalist.

Plukket opp mange bra tips og triks som vil hjelpe meg framover, men det viktigste var nok inspirasjonen jeg fikk - det, og å treffe alle de flinke folkene.

Martin

Knut sa...

Enig med Martin. Dette var et flott kurs. Jeg er sikker på at vi som var med på det vil få stor glede av det vi lærte. Om vi ikke leverer til Dagsrevyen med det første, vil vi uansett levere høyere kvalitet allerede fra neste produksjon.

-knut

Beate sa...

Hei,

Klassebildet ble jo fint!
Takk for et strålende kurs. Det var helt hærlig å være der en hel uke og bare tenke på egen læring og å suge til seg mest mulig kunnskap. Ikke ofte man får sjansen til å være så egosentrisk.

Ellers går det greit med bloggen min. Har bare kommet med ett nytt innlegg, men skal prøve å bli en blogger også etter hvert.

Hilser til alle jeg ble kjent med på kurset! Lykke til videre alle sammen. Gleder meg til å se alt som blir produsert i diverse media i tiden fremover.

Hilsen
Beate:-)

Bloggerguy sa...

Takk alle tre, det rører å høre at noe av det en driver med, har betydning. Jeg liker jobben min når jeg får sånne tilbakemeldinger. Det ble lange dager og hadde jeg ikke reist rett på seminar i helga, hadde jeg sikkert liggi rett ut.

Morten sa...

Det finnes mange flinke kursledere her i verden. Men noen er flinkere enn andre. Og så finnes det en liten gruppe mennesker som er overordentlig mye flinkere enn alle andre. Og det blir man ikke bare ved å være faglig flink. Man må i tillegg være hyggelig, morsom, hjelpsom, pedagogisk, inspirerende og inkludeerende. I denne kategorien finner du Gunnar, Kjetil og Anette. Jeg takker for inspirasjon, og påfyll av pågangsmot. Nå er jeg blitt så gira på å jobbe mye mer med videojournalistikk. Så vokt dere for VJ MoGo, folkens!

Martin sa...

Ville bare fortelle deg Gunnar, at kurset allerede har fått stor betydning for meg.

Fra og med i dag er jeg TV Håloglands faste kontakt i Vesterålen. Blir nok ikke så mye penger ut av det, men det er en start og jeg får lagd arbeidsprøver slik ta jeg har noe å vise når jeg søker jobb.

Og i morgen skal jeg lede et "kick off" på video for nett hos vol.no (Vesterålen Online).

Sola er tilbake og framtida ser lys ut!

Bloggerguy sa...

Fantastisk! Det skjer altså mye i nord. Du må endelig sende lenke fra det som blir tilgjengelig på nett. Jeg skal se etter det på Vesterålen Online. Lykke til