mandag, april 20, 2009

Enda større skjerm i stua. Nå kommer 3D

I dag fikk jeg en Facebook venn som heter Roy Chapman. Han er formann i WEVA, Wedding and Event Videographers Association International
Bryllupsvideo er svære saker "over there". Han er tydeligvis på NAB som for uinnvidde er verdens største kringkastingsmesse. Altså TV. Men skal en lage bryllupsvideo er sikkert bare det beste godt nok. Derfor er det han som bringer meg nyheten om 3D kino i heimen. Panasonic lanserer et system med 103" plasmaskjerm med evne til å vise to fullstendige HD signaler samtidig. (Altså 1080P).
Signalene må da leses fra en blueray plate. Opptakene er tenkt skutt med Panasonics nye rare kamera... et kamera med to linser, egentlig med to stykk opptakere på P2 brikker samtidig. Av bildet ser det ut som at utgangspunktet er 171 kamera som er omtalt under og som jeg fikk sjekket ut i forrige uke. Mer her.

1 kommentar:

Morten sa...

Nice inlegg! Jeg ska selv kjøpe meg en ny tv snart. Kanskje ikke fullt så flott som denne. :) Men tror det vil bli en Samsung UE46B7070XXE (http://www.youtube.com/watch?v=Ek2yzUeBkmU), en av Samsungs LED-TVer. Vet du noen om den? Er den verdt pengene?